måndag 14 februari 2011

Ny produkt - DBX 2.0


Om du söker en brutal 1:10 offroad-buggy med 1:8 egenskaper behöver du inte leta mer. DBX 2.0 är i en klass för sig och kommer ge dig många timmars adrenalinstinn racing! GXR18SP-motorn har fått ännu en facelift som ger bilen mer kick än du trodde var möjligt. DBX 2.0 är en ny version och det är många uppdateringar gjorda. Främst handlar det om storleken för med längre hjulbas och hjulen hämtade från Inferno är det här en racer i 1:8 storlek. Den ytterligare vässade GXR18SP-motorn kombinerad med den låga vikten gör 2.0 riktigt snabb både i acceleration och toppfart. Dessutom får man en racer som är riktigt bränlslesnål och den låga vikten gör också DBX riktigt kraschtålig. DBX 2.0 är nog det allra bästa allternativet för den som är nybörjare och vill ha en stor buggy!


DBX 2.0 har en uppgraderad GXR18SP-motor för bättre prestanda.


Givetvis kommer DBX 2.0 med en helt nyutvecklad 2,4GHz 2-kanals radio, KT-200. Den ligger skönt i handen och har inbyggd failsafe.


En jämförelse mellan nya DBX 2.0 och "gamla" DBX T2. Skillnaden är enorm oavsett om det gäller prestanda, vägegenskaper eller utseende.

Med en DBX 2.0 kommer du köra skjortan av dina kompisar med klassiska 1:8-bilar, tack vare den låga vikten och den rappa motorn. Du kommer åka betydlig billigare också, dina bränslekostnader är upp emot 50% lägre med en DBX 2.0 än en 1:8 buggy med 3,5cc motor. Det du!