torsdag 3 december 2009

Fototävlingen 2009 - finalister


Nu börjar det dra ihop sig för ett avgörande i årets fototävling. Tävlingen är nu stängd för nya bidrag och juryn har plockat fram nedanstående bilder som gått till final. I mitten av januari koras vinnare, som får en DRT.

Finalisterna visas utan inbördes ordning. Vi har fått in många fina bidrag och juryn premierar speciellt bilder som visar häftiga hopp, volter eller fina miljöer.


Anders från Bönes i Norge har byggt ett eget flygfält för sin Minium Cessna. Vi undrar vem som får plats i kontrolltornet.Andreas från Stockholm hoppar med sin Inferno ST i solnedgången nära havet.
Eero från Vantaa i Finland har en Mini-Z Monster som fått hybris, vi undrar hur landningen gick.
Carl från Skanör i Sverige går loss med en Lazer ZX-5 på sandstranden. Hoppas all sand gick att få bort...
Marius från Borgenhaugen i Norge har skickat in den här bilden på en Inferno 7.5 Sports 3 där han verkar ladda på rejält i ett hopp. Go fast, go high säger vi.Mikko från Haukipudas i Finland hittade ett fint hopp att testa gränserna med sin Madforce.


Arttu från Espoo i Finland har ställt upp sin Mini-Z Overland Porsche Cayenne för en fotosession i skogen.


Vilhelm från Bromma i Stockholm tar en tur i skärgården med sin Seadolphin 770 II. Det ser ut att vara fin vind denna soliga dag.


Björn från Forserum i Sverige drar på för fullt med sin Madforce uppför en kulle. Vilket drag!


Cevin från Huddinge i Stockholm har gjort en stilstudie med en Sunstorm 600. Det ser ut att gå riktigt bra i den krabba sjön.Kari från Pori i Finland försöker förvandla en Madforce till en monstercrawler uppför den branta kullen. Hur gick landningen mån tro?Lars-Erik från Trögstad i Norge bränner på för fullt med en Inferno GT.


Arttu från Masku i Finland har lagt en bana för en Twinstorm. Det ser ut att gå riktigt bra vi rundningen av bojen.Aleksi från Turenki i Finland har tagit den här bilden på en trevlig körning med Sunstorm 600 vid bryggan.


Ole Richard från Hönefoss i Norge luftar sin Inferno på den lokala buggybanan. Familjen är med och stöttar. Ett plus för den "reglementsenliga" klädseln tycker vi... :)


Miika från Kerava i Finland har skickat in den här bilden på en skenande Madforce på väg över ett krön. Man kan göra mycket kul med Madforce.Miro från Vantaa i Finland visar att DST också lämpar sig mycket bra till hopp och att den nästan flyger lika bra som ett flygplan.Timo från Oripää i Finland har skickat in en bild på en Inferno ST-US Sports 2. Kossorna är väldigt nyfikna, kanske har dom sett en uppvisning alldeles nyligen?Elsa i Finspång utanför Norrköping har skickat in den här bilden som är ett perfekt exempel på återväxt inom radiostyrt. Kul tycker vi!Mikael från Märsta utanför Stockholm har skickat in den här bilden på en hottade Inferno ST-US som fått uppgraderade hjul bak och som blivit av med vingen. Full fart är det också!Kenneth från Ingeberg i Norge har lyckats fånga känslan av alla piloters isande blodådror vid landning. Vi undrar hur landningen gick?