fredag 15 maj 2009

Rapport från Shizouka-mässan

Just nu pågår den stora Shizouka-mässan i Tokyo. På mässan visas det senaste inom radiostyrt upp och givetvis har Kyosho en stor monter med massa spännande nyheter.

Vi har som vanligt representanter på plats som här kommer med en rapport om det som presenteras.

DRX Subaru WRC
Inför den tunga lanseringen av DRX Subaru visade Kyosho upp både DRXen och förebilden i Solbergs utförande.

Minum RedBull
De nya Red Bull versionerna av Minium Edge visades nu för första gången i Japan och mot senare delen av sommaren räknar vi med att de når vår marknad.


Minium sortimentet
Framgångarna för Minium är ju stora i alla delar av världen och det betyder att sortimentet byggs ut och Kyosho visade nu upp en del av de plan vi kommer att få se i framtiden, bland annat en “profil-plan” som kommer att göra inomhusflygarna glada. Det är bara att bevaka www.kyosho.se så kommer beskeden om leveranserna så snart de är kända.


MP9
Nya Inferno MP9 Race var naturligtvis en stor nyhet på mässan. Genom den nya prisbilden var intresset stort, och det lär bli många MP9or på banorna i sommar.

Team Orion
Varumärket är lika starkt i Japan som i de flesta andra delar av världen och i framtiden kommer samarbetet mellan TeamOrion & Kyosho att intensifieras ännu mer och vi kommer de närmaste åren få se många Kyosho-nyheter där TeamOrion har haft ett eller flera finger med i spelet.

Evolva & MP9
En stolt konstruktör visar upp den senaste versionen av Evolva. Klassen är ju inte så stor i vår del av världen men för den som vill vara med och kriga om topplaceringarna är valet rätt enkelt – Evolva!


Uppvisningarna
I år låg fokus på MiniZ, dNaNo och Minium och man visade bland annat upp det som är tänkt att bli den framtida standardbanan för den internationella dNaNo tävlingsserien som snart rullar upp på den speciella dNaNo-hemsidan.